Jewagas webshop

Jewagas levert een breed assortiment gassen voor iedere toepassing. Van technische gassen voor de industrie en de landbouw, tot gassen voor de horeca en evenementen. Oftewel levert Jewagas voor iedere individuele situatie de juiste gassoort.

 

‘Jewagas, zo kan het ook!’ is een belofte. Een belofte, gebaseerd op de essentie van hun organisatie: betrouwbaarheid. Zij willen voor hun klanten een betrouwbare partner zijn.

 

Eleven Webs heeft een nieuwe, 400 pagina’s tellende, website mogen ontwikkelen voor Jewagas. Naast dat de website beschikt over een nieuw ontwerp, is de website in het Nederlands én Duits beschikbaar!

 

Twee maanden na oplevering van de website, hebben wij de droogijs webshop mogen ontwikkelen. Droogijs is gekoelde CO2 in vaste vorm en heeft een temperatuur van -79° Celsius. Dit is drie keer de koelcapaciteit van waterijs! Droogijs kan op diverse manieren toegepast worden, waaronder het koelen van producten tijdens opslag en transport, het creëren van rookeffecten op grote evenementen, het toepassen bij cryogeen koken én als grondstof bij droogijs stralen.

Open Project
Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.