Over ons

Alles onder één dak

Focus op uw bedrijf in plaats van op de website.

Eleven Webs is een vooruitstrevend webbureau dat sinds 2018 kwaliteit websites ontwikkelt. Sinds 2019 ontwikkelen wij ook webshops. Naast de ontwikkeling van de websites en webshops verzorgen wij ook onderhoud, webdesigns, hosting en zoekmachineoptimalisatie. U kunt dus bij Eleven Webs terecht voor het totale plaatje. Ideaal als u alles onder één dak wenst te hebben.

Website ontwikkeling

Wij ontwikkelen een op maat gemaakte website die samenhangt met de stijl van uw bedrijf.

SEO

De websites die wij maken, SEO optimaliseren wij om het maximale internetverkeer uit uw website te halen.

Hosting

Bij onze hostingprovider staat de server 24/7 aan, waardoor uw website het hele jaar door online zal zijn.

Webshop ontwikkeling

Sinds 2019 kunt u ook bij Eleven Webs terecht voor het ontwikkelen van uw webshop.

Onderhoud

Wij bieden (op maat gemaakte) onderhoudscontracten om de veiligheid van uw website te waarborgen.

Webdesign

Een website of webshop dient een goede mix van informatie en acties te zijn. Wij zetten onze kennis in om dit allemaal zo gebruiksvriendelijk mogelijk samen te laten komen.

Reviews

Wat vinden
onze klanten?

”Michiel wist al na 1 gesprek wat bij mij en mijn bedrijf past. Hij is enthousiast, gedreven, creatief, werkt snel en effectief en heeft leuke en originele ideeën. Daarbij neemt hij ook de technische ondersteuning van mijn site voor zijn rekening. Ik ben enorm tevreden en kan Michiel Pop van harte aanbevelen.”
Hanneke Conjaerts-van de Ven

Coach HaVen

”Vanaf het begin heeft Michiel goed geluisterd naar wat ik voor ideeën had en waar ik naartoe wilde. Ik had dan ook al vrij snel het vertrouwen in Michiel dat het goed zou komen. Ook heeft hij daarbij goed samengewerkt met onze grafisch vormgever, Rob Engelke. Michiel heeft zowel websites als webshops voor onze projecten gemaakt met het daarbij behorende onderhoud wat hij ook verzorgd heeft. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat.”
Ronald Cornelissen

Ondernemer Peelkalkoen & Bedanktdoos

”Wat een plezierige samenwerking met Eleven Webs! Met een ongekende flexibiliteit en reactiesnelheid heeft Michiel Pop onze website tot in detail gerealiseerd met de juiste uitstraling.”
Luc Thomassen

BNI Interieurarchitect & eigenaar Thomassen Interieurs

”Eleven Webs heeft een mooie website voor ons gerealiseerd. Niet alleen denkt Michiel mee, hij luistert ook goed naar onze wensen en weet waar hij over praat. Wij waarderen zijn geduld, open manier van communiceren, zijn enthousiasme en gedrevenheid.”
Simone Billet

Praktijkeigenaar & tandarts Dentilia

Website realisatie van A tot Z

Een nieuwe website?
Laten we praten.

Voor de ontwikkeling van uw website kunt u terecht bij Eleven Webs. Wij regelen het totale plaatje, van design tot ontwikkeling, van hosting tot zoekmachine optimalisatie.

Website realisatie van A tot Z

Een nieuwe website?
Laten we praten.

Voor de ontwikkeling van uw website kunt u terecht bij Eleven Webs. Wij regelen het totale plaatje, van design tot ontwikkeling, van hosting tot zoekmachine optimalisatie.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.