Zoekmachine optimalisatie

Uw website hoog in de zoek resultaten bij de zoekmachines

SEO

Search engine optimization (SEO) is het engelse woord voor zoekmachine optimalisatie. SEO zorgt bij welke zoektermen uw website hoog of laag in de resultaten moet worden opgenomen bij zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Het blijkt dat 70% van de internetgebruikers niet verder kijkt dan de eerste 4 zoekresultaten bij het sleutelwoord dat ze hebben ingetypt. Daarom is het dus erg belangrijk dat de SEO van uw website op pijl is, want anders mist u een hoop internetverkeer!

SEO

Voordelen zoekmachine optimalisatie

Juiste bezoekers

De bezoekers komen bij uw bedrijf door middel van de zoekwoorden die zij intypen bij de zoekmachine. De bezoekers van uw website of webshop zijn dus gericht op zoek naar uw diensten of producten.

Langdurig effect

Voor bezoekers die u krijgt via de zoekmachines betaalt u niks, en websites die hoog in de zoekmachines staan, blijven maar bezoekers generen. Dit heeft dus positieve gevolgen voor uw bedrijf op langer termijn. Uw bedrijf zal dus meer bezoekers krijgen zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Alle zoekmachines vertegenwoordigd

Normaal moet u voor iedere verschillende zoekmachine budget reserveren om te adverteren. Maar bij SEO is dat niet nodig. Als u namelijk hoog in Google scoort, zult u ook bij andere zoekmachines zoals Bing en Yahoo hoog scoren.

SEO bespaart u geld

Zoekmachine optimalisatie zorgt er voor dat uw website hoog in de zoekresultaten van de zoekmachines staat. Hierdoor hoeft u dus niet te adverteren in de krant, radio, televisie of bijvoorbeeld bilboards. De optimalisatie is een eenmalige investering, dus is het voor uw bedrijf een stuk goedkoper dan adverteren.

Meer bekendheid op internet

Door zoekmachine optimalisatie krijgt uw website een toename van het aantal bezoekers. Hierdoor zal uw website meer bekendheid krijgen op het internet.

U zult vertrouwen krijgen van uw bezoekers

Bezoekers vertrouwen op zoekmachines. Wanneer uw website hoog in de resultaten bij de zoekmachines staat, zullen de mensen automatisch vertrouwen krijgen in uw bedrijf!

Feiten Zoekmachines

% van de internetgebruikers zoekt via zoekmachines
% van alle business aankopen wordt via internet gekocht
% van de mensen maken via internet kennis met nieuwe producten
% van de mensen vergelijken producten & diensten op internet

Uw website bovenaan in de zoekresultaten van de zoekmachines? Neem contact met ons op

Scroll Up